Днес ни предстоят няколко интригуващи битки в провеждащите се в

...
Днес ни предстоят няколко интригуващи битки в провеждащите се в
Коментари Харесай

Тийм, Касаткина и Крейчикова на корта: Коментирайте днешните мачове


Днес ни предстоят няколко завладяващи борби в провеждащите се сега ATP и WTA шампионати. На осминафиналите в Уинстън-Сейлъм някогашният №3 Доминик Тийм ще се изправи против Джак Дрейпър. Мачът посред им е трети в програмата на централния корт и ше стартира не преди 02:00 ч.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно в Кливланд оглавяващата схемата Барбора Крейчикова ще опита да преодолее Бернарда Пера, а другите две топ сложени – Мартина Тревизан и Екатерина Александрова, ще се изправят надлежно против Джън Шуай и Медисън Бренгъл.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В Гранби още веднъж ще забележим в деяние първата сложена Дария Касаткина, която е единствено на гейм отп обеда против Магдалена Фрех на осминафиналите. Вчера дуелът бе пресечен поради дъжд при 6-3, 5-0 в интерес на рускинята.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще има и няколко мача с бългаско присъединяване. Адриан Андреев ще играе на осминафинала на Чалънджър шампионата в Прага, а негов конкурент ще бъде 383-ия в ранглистата Лукас Герх. Ани Вангелова ще играе с Анастасия Пянджерели (№1125) на старта на W15 шампионата в Кайро, а Паьтр Нестеров ще стартира присъединяване си на M15 конкуренцията в Бад Валтерсдорф с мач против Лоренцо Боки (№705).

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР