Днес ни очакват множество интересни двубои, като в част от

...
Днес ни очакват множество интересни двубои, като в част от
Коментари Харесай

Томова, Бадоса, Кирьос и Халеп: Коментирайте днешните мачове


Днес ни чакат голям брой забавни дуели, като в част от тях присъединяване ще вземат някои от водещите ни тенисисти. Вниманието на българските почитатели ще бъде концентрирано най-много върху WTA 500 шампионата в Ийстборн, където първата ни ракета Виктория Томова ще се изправи против международната №37 Шелби Роджърс. Мачът в втори в програмата на корт №5 и ще стартира не преди 15:00 ч.

Това обаче надалеч не е единственият забавен мач от днешната стратегия. Оглавяващата схемата Паула Бадоса ще се изправи против Джоуди Бъридж, до момента в който третата в схемата Мария Сакари стартира присъединяване с против Анхелина Калинина. В различен дуел, който заслужава внимание, стартиралата от квалификациите Дона Векич ще опита да продължи положителното си показване против Петра Квитова.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Изабелла Шиникова също ще се изяви на тревните кортове във Англия. Тя ще стартира присъединяване си в квалификациите на Уимбълдън с мач против международната №190 Симона Валтерт.

Междувременно в мъжката конкуренция в Ийстборн осмият подложен Холгер Руне ще опита да в профил Раян Пенистън, а втората ракета на домакините – Дан Еванс, ще се изправи против Адриан Манарино.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Голямата атракция на днешната стратегия в Майорка е Ник Кирьос, който ще опита да запише нова победа на трева и да в профил Ласло Джере. В последния мач от програмата на централния корт осмия подложен Себастиан Баес стартира присъединяване си с мач против квалификанта Дожрдан Томпсън.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На WTA 250 шампионата в Бад Хомбург на корта ще излязат три „мейджър“ шампионки. Бианка Андрееску и Симона Халеп ще се изправят надлежно против Мартина Тревизан и Катерина Синякова, а преди този момент Анджелик Кербер ще доиграе мача си против Анастасия Гасанова, който през вчерашния ден бе пресечен при 4-2 за германката.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще има и още няколко мача с българско присъединяване. Александър Лазаров ще играе в първи кръг от главната скица на Чалънджър шампионата в Оейраш, а негов конкурент ще бъде международният №279 Николас Искередо. От своя страна Александър Донски стартира присъединяване си на ITF M15 шампионата в Алкмаар с мач против представителя на домакините Данил де Йонг (№1077).

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР