Днес ни напусна председателят на Общинския съвет в Смолян Венера

...
Днес ни напусна председателят на Общинския съвет в Смолян Венера
Коментари Харесай

Почина Председателят на Общинския съвет в Смолян

Днес ни напусна ръководителят на Общинския съвет в Смолян Венера Аръчкова, прелестен и безрезервен човек, сътрудник, държавник и експерт.

С огромна болежка посрещнахме вестта за нейната гибел.
Тя остави у всички нас неизцерим спомен за добрина, честност и човещина. Разделяме се с човек, който надълбоко почитаме като персона с неоспорим публичен и политически престиж.
Венера Аръчкова е родена на 9 октомври 1962 година Бакалавър по „ Счетоводство и надзор “ и магистър „ Финансов мениджмънт “ от ПУ „ Паисий Хилендарски “. Притежаваше документи по „ Международни счетоводни стандарти “. Била е шеф на компания и гл. счетоводител на сдружение. Един мандат имаше като общински консултант. От 2011 година до 2015 година беше шеф на дирекция „ ФСДБ “ в община Смолян. През 2015 година получи премията за финансист-новатор от сътрудниците й общински финансисти в цялата страна. От 2015 година до 2019 година беше зам.-кмет на Смолян с сектор финанси, след което бе определена за ръководител на Общинския съвет в Смолян.
Венера Аръчкова не жалеше сили и сила, с цел да работи в интерес на хората от община Смолян. Винаги усмихната и приветлива, посрещаше жителите и решаваше проблемите им.

Добрите хора, в никакъв случай не умират!

Дълбок реверанс пред светлата и памет!

Изказваме откровени съболезнования на фамилията и околните й!

Поклонението ще стартира в 10.00 часа на 19 май /четвъртък/ в храм „Св.Висарион Смоленски“. Погребението ще е след 14 часа в Гробищния парк в село Чокманово

Николай Мелемов,
кмет на Община Смолян
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР