Днес нещата са много по-тежки, защото Путин плаши с употреба

...
Днес нещата са много по-тежки, защото Путин плаши с употреба
Коментари Харесай

Илиян Василев: Спасението от Путин не е в снишаването, а в изправянето в цял ръст

Днес нещата са доста по-тежки, тъй като Путин плаши с приложимост на нуклеарно оръжие. Мога още от в този момент да уверя снишаващите се, пасуващите, въобще таритаките, които ще тръгнат отново да търсят благосклонност и прошка от царя в Кремъл, че няма да получат нито благосклонност, нито прошка, единствено оскърбление и загуба на доверие от съдружниците ни. Да, съдружниците ни, които във всеки сложен миг са до нас - и когато ни стопираха природния газ, и когато би трябвало да се пази небето на България.

 

Проблемът е когато тези на власт унизяват и цялата страна. Когато е персонално си е техен проблем. Но за това не би трябвало да имат власт.

 

Спасението от Путин не е в снишаването, а в изправянето в цялостен растеж, пълноценна помощ за Украйна и депутинизация на българската стопанска система и политика. Иначе мъката ще продължи.

 

Колко костват гаранциите на Путин се видя в Лиман.

Когато идеше тирада за петрол и газ с Газпром и Лукойл, ставаше дума за пари, които нормално или по-точно постоянно губехме - като имперски налог. Виждате, че без грам съветски газ цените падат. Но отиващите до урните да си спомнят за какво през октомври падат с 34 % - едно е азерския газ, който ползващия с проекцията на Радев и Борисов/ДПС някогашен началник на Булгаргаз отхвърли да вземе. Но и тъй като получаваме един танкер от Шениер, чиято цена е под съветския газ. През ноември няма да го имаме. Та с газа и нефта последователно се оправяме.

 

С нуклеарната опасност е доста по-важно да се отърсим от страха, тъй като тук става тирада за доста по-важни неща. Русия заплашва Европа, т.е. нас, с нуклеарно оръжие. И Копейкин и Нинова няма да получа самостоятелна прошка.

 

Тук няма решаващо значение дали ще го използва " лимитирано " в Украйна или ще тръгне на световна война. В този цивилизационен спор концепцията, че можеш да пасуваш и се снишиш е самоубийствена. Цената е спасението на планетата от този вманиачен човек.

 

За това когато отивате да гласувате си спомнете са нуклеарния шантаж на Путин.

 

Кой може да ви води в тази дефинитивна борба?

 

Кому ще доверите вашия живот и този на околните ви? Погледнете положението на армията /кой го допусна/? Кой ни остави беззащитни и на кого разчитаме с цел да оцелееем? На Копейкин, на Радев, на Борисов или Доган?

 

Преди доста години, още до момента в който гледаха на Путин като партньор  и Меркел и Саркози и Обама, писах, че този човек ще си тръгне, само че преди този момент ще раздруса света от изтощение да го подчини.

 

Дойде това време.

 

Илиян Василев, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР