Днес не трябвало да се дискутира оставката на Стефан Янев,

...
Днес не трябвало да се дискутира оставката на Стефан Янев,
Коментари Харесай

Даниел Митов очаква тежки дни за кабинета

Днес не трябвало да се дискутира оставката на Стефан Янев, а на цялото държавно управление . Кога господин Янев стана ваш министър, господин Петков? Почти всички принадлежите на кръстника на тази коалиция Румен Радев. Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов от трибуната на Народното събрание по време на дебатите за оставката на военния министър Стефан Янев.

По думите му държавното управление се провали по главните посоки на общата политика с високите сметки за ток, с пандемията и да разпознава рано войната в Украйна. Тежките дни предстоят, а вашите сътрудници са решени да ви блокират където могат, посочи Митов.

Лидерът на партия " Волт " и народен представител от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев съобщи, че когато опозицията излизат с възторг, крещене , неспокойствие и страсти да декларират цели си, с цел да се види дали са идентични или не с тези на ръководещите. Вземете прочетете Конституцията, където написа, че външна и вътрешна политика се дефинира от Министерски съвет и няма потребност от заявления, сподели Ананиев.
 Кирил Петков: С такива другари не ми трябват врагове
Кирил Петков: С такива другари не ми трябват врагове

Карадайъ попита къде е бил министър председателят още при първите изказвания на Янев

Христо Иванов добави, че това, което обединявало болшинството от дали своят вот на предходните избори не е изчезнало . Новите провокации са част от проблемите и положението на корупционно разложение на държавната система не е просто , което можем да забравим. Коалицията пред лицето на това предизвикателство се прибавя спомагателна компликация, само че е положително съображение за търсене на народен консенсус. Правителството може да се окаже най-хубавият шанс, който може да имаме, с цел да извърши националните цели, разяснява Христо Иванов.

Той увери, че Демократична България ще работи за държавното управление и ръководството за създаване на народен консенсус по тематики , които преди този момент не можело да се реализира подобен.

Депутатите от ГЕРБ Тома Биков и Христо Гаджев показаха възмущение по какъв начин за един ден се е сменила кандидатурата за поста боен министър. Защо мислите, че ангели сте назначили за министри? Аз не мисля по този начин, а някои хора били много съмнителни, сподели Тома Биков.

" Вие сте доста първокласно болшинство, доста първокласни видове сте вие и това не е презентация всичко това. Война е! ", изострен бе Биков.
 Министерство на здравеопазването праща медикаменти за Украйна
Министерство на здравеопазването праща медикаменти за Украйна

С поддръжка на БЧК ще бъде изпратена поисканата помощ

Васил Стефанов от " Продължаваме промяната " съобщи, че Министерски съвет и Народно събрание подхващат ясни дейности от обстановка в Украйна. Това не е просто спор, това е война и съвсем всички в залата осъзнават този фак т, сподели Стефанов и добави, че Политическа партия не са срещу съветския народ, а са срещу дейностите на Путин и военните дейности, които той постанова. Затварянето на военновъздушното ни пространство не е независим и изолиран акт, а това е политика на целия Европейски Съюз. Действията демонстрират единството на Европейски Съюз и присъединяване на България в него, добави Стефанов.

От Има Такъв Народ също взеха отношение и обявиха, че ще гласоподават " за " оставката на военния министър Стефан Янев. Станислав Балабанов съобщи, че през целия ден слушал за подадените ръце от страна на опозицията, само че не трябвало да се одобряват, тъй като имало задоволително подправени герои. Господин Костадинов, до момента в който контролирате финансирате на партията си, контролирайте и депутатите си, прикани Балабанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР