„Днес не сме в ролята на разследващи журналисти, а на

...
„Днес не сме в ролята на разследващи журналисти, а на
Коментари Харесай

ГЕРБ питат Пламен Узунов за новата шефка на пловдивската митница

„ Днес не сме в ролята на проверяващи публицисти, а на цивилен деятели. Намираме се в Пловдив, пред митницата, където има доста странни съвпадения. След записа, в който господин Пламен Узунов получава торбичка от някогашния началник на столичната митница Петко Петков на 19 май, ден по-късно племенница на господин Петков оглавява пловдивската митница”. Това съобщи в живо включване на Фейсбук страницата на ГЕРБ Тома Биков.

„ Не споделяме, че това не е случайност. Разбира се, може да е стичане на събитията, само че ние сме длъжни да навържем тези обстоятелства. Защото пловдивската митница е едно от доста значимите места в инфраструктурата на държавното ръководство и събиране на средствата”, акцентира той.

От думите му стана ясно, че новият шеф на митницата в Пловдив е Ивелина Харизанова. „ Нейното предопределение идва съвсем незабавно, откакто е назначен шеф на всички митници в България, който пък е шеф от времето на Пламен Орешарски”, добави още Биков.

Разбира се, може да няма никаква връзка сред тези неща, само че транспарантното служебно държавно управление дължи отговор “, сподели още Биков.

По думите му пояснение на обществото дължи и специалистът по антикорупция Пламен Узунов, и финансовият министър Асен Василев. „ Освен за компаниите на шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов, чакаме позицията на министъра и за новото управление на пловдивската митница. Да не забравяме въпреки всичко, че той е принципал на Агенция „ Митници “, приключи Тома Биков.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/488422365604631
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР