Днес най-старият ни университет, на който имам честта да съм

...
Днес най-старият ни университет, на който имам честта да съм
Коментари Харесай

Антон Хекимян: СУ е нашата Алма Матер и дом на знанието и академичния дух вече 135 години

Днес най-старият ни университет, на който имам достойнството да съм горделив ученик, започва академичната година. На добър час на студентите и преподавателите! Софийският университет „ Св. Кл. Охридски “ е нашата Алма Матер и дом на знанието и университетския дух към този момент 135 години.

Това написа на персоналната си страница във Facebook претендентът за кмет на София от -, във връзка откриването на новата образователна година в СУ „ Св. Кл. Охридски “, което съответствува със 135-годишнината от основаването на най-старото висше учебно заведение в България. Ето какво още показа Хекимян:

" Уважаеми преподаватели, продължавайте все по този начин неуморно и отдадено да давате познания и да бъдете едни от актуалните водачи на народа ни. 

Уважаеми сътрудници,

Сбъдвайте - фантазиите си, вдъхновенията и новите светове, които ще откривате тук, в университета. Бъдещето ви принадлежи, по тази причина се старайте да го извършите такова, в което желаете да живеете, поставяйки пред себе си високи цели, морал и родолюбие.

Честит празник и триумф! ". 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР