Днес Навални победи Путин. Той стана символ на свободата в

...
Днес Навални победи Путин. Той стана символ на свободата в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Днес Навални победи Путин

„ Днес Навални победи Путин. Той стана знак на свободата в Русия. Символ, който не може да бъде затворен. “ Това написа във фейсбук съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Днес Навални победи Путин. Той стана знак на свободата в Русия. Символ, който не може да бъде затворен, прикрит или погубен. От тук на татък, Навални единствено ще стимулира милиони свободни хора в Русия да изискат смяна.

Руският опозиционен политик Алексей Навални – изявен критик на президента Владимир Путин – е умрял, напомня SafeNews. Това настояват от службата в пандиза.

Опозиционерът беше едвам на 47 години.

Източници споделиха на съветската държавна мрежа RT, че Навални е умрял поради кръвен съсирек. Тази информация към момента не е доказана.

„ Все още нямаме удостоверение за това. Адвокатът на Алексей в този момент лети за Харп. Веднага щом имаме някаква информация, ще я съобщим “, сподели в обществените мрежи прессекретарят на Алексей Навални Кира Ярмиш.

Виждан като най-шумният критик на президента Владимир Путин, Навални излежаваше 19-годишен затвор за закононарушения, считани за политически стимулирани.

На 14 февруари стана известно, че политикът е изпратен в наказателна килия за 27-и път. Сътрудниците на Навални пресметнаха, че по време на пандиза той е трябвало да прекара общо 308 дни в наказателна килия.

Обществената комисия за наблюдаване на Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг съобщи пред Интерфакс, че не е получила недоволства от Алексей Навални. Председателят на ПСК Ямал Данила Гонтар означи, че плануваното посещаване в колонията от Обществената наблюдателна комисия в края на януари не се е състояло заради заболяване на членовете на комисията.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР