Днес нашият нумеролог Нели Колева ще ни обясни огледална ли

...
Днес нашият нумеролог Нели Колева ще ни обясни огледална ли
Коментари Харесай

Нели Колева, нумеролог: 12.12.2022- мощен енергиен портал

Днес нашият нумеролог Нели Колева ще ни изясни огледална ли е датата 12.12.2022 и крие ли се нещо зад идентичните числа.
Какво значи датата 12.12.2022 в нумерологията? Важно ли е да си роден на огледална, вълшебна дата?
В някои дати от 2022 година имаме скупчване на идентични цифри- в тази ситуация на двойките „ 2- ките “.

В езотериката 12.12.2022 се смята за огледална, магнетична дата! В датата имаме 5 двойки, две единици и една нула.

Повечето хора имат засилен интерес към огледалните, особените, забавните дати, в които има повтаряне на числа.

Датата 12.12 е мощно число в нумерологията /като сбор/, притежател на мощна сила, дава надграждане, реализация, благополучие, разцвет. Има устременост към творчество, изкуство. Енергията нормално е затворена. За да има изява- добре е да кореспондира с сили от вида на- 4 и 8.
На този ден /дата/ Колкото е по- огромно наслагването на положителна сила във времето, толкоз по- огромно е вълшебството , „ магията “, която на този ден може да се отвори от Космоса, Вселената. Не е желателно да влизаме в разногласия, разправии; добре е да сме по- сдържани, да не приказваме доста, да има такт и дипломация в общуването. Може да има по- огромен позитивен заряд при някои хора, плодородни събития, привличане на шанс, за други- застой, мъчно взимане на решения, или агресия, експанзия, неразбории, проблематични ситуации; това е според от самостоятелните, персонални характерности /лична година, персонален ден и персонален месец/ - в Личния Хороскоп на всеки човек, на индивида. Вселената оказва помощ да изпълним своите стремежи , най- към този момент когато човек мощно има вяра в тяхното случване. В ден като днешния е пожелателно да сме заредени с позитивни страсти, да се медитира, да се вършат духовни практики, да има креативен търсения. Хубаво е да укрепим вярата си в положителното , също по този начин да се помогне на хора, които се усещат самотни, „ изгубени “ в своя житейски път или пък са затруднени. Да се насочим към щедрост, в помощ на близките, околните, приятелите- кой с каквото може- според от енергийното, духовното равнище на което сме. Добре е да се търси помиряване - в случай че сте били в спор с някого; Принципно е целесъобразно да се стремим към успокоение, естетика, контакт с природата. Да заобикаляме рискови инициативи. Промените може да не са мощно изразени и фрапантни - при другите хора.
За годината имахме няколко вълшебни, магнетични дати. От нумерологична позиция, това са вълшебен цифри, които отключват шанса.

През месец декември на годината имаме 2 огледални дати- 12.12.2022 и 22.12.2022. Следващата дата през месец декември 2022- 22.12.2022 е с доста по- мощно изразена сила.

Общия общ брой от числата в тази магическа дата 12.12.2022 е 65, което може да се редуцира до царското число 11. В нумерологията 11 е господарско, царско число; Числото 11 има свещена характерност.
Интересно за цифрата 11
Принципно осцилация 11 носи огромен енергиен капацитет със себе си. 11 може да е в работа на обществото, човечеството. Енергията на 11 е характерна, може мъчно да се овладее в позитивна светлина. Числото 11 е или динамично, завладяващо, или мързеливо, тромаво, може да се лута, колебае.

Ако хората, които желаят да основат семейство, да изградят дом, се питат- дали огледалните дати са плодородни, подобаващи за подписване на граждански- църковен брак, за встъпване в брак, женитба, кръщене.

Според нумерологията, изборът за „ добър ден “-зависи- от Любовната, партньорска съгласуемост на 2-мата души, също от съразмерен „ Личен месец “, „ Личен ден “ на сътрудниците.
 
Нумеролог Нели Колева се занимава от 28 години с нумерология, астрология и кабала.  Нели Колева Провежда курсове по нумерология - самостоятелни и групови. Телефони за информация и контакт с Нели Колева:
0888 74 21 78;

02/ 832 1289



 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР