Днес народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен

...
Днес народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен
Коментари Харесай

Възраждане: Син на кмет от ГЕРБ нападна с пистолет наш народен представител

Днес националният представител Стоян Таслаков е бил атакуван и застрашен с револвер от Иван Белишки, наследник на кмета от ГЕРБ в Панагюрище. Това настояват от партия " Възраждане " в информация, изпратена до медиите.

Таслаков е вторият депутат от ПГ на „ Възраждане “, който е редовно заплашван с ликвидиране от Иван Белишки. За това неведнъж са сезирани Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата, само че все още действителни дейности по задържането на Белишки не са осъществени, показват от партията на Костадин Костадинов.

Оттам приканват органите на реда да подхващат ограничения, защото " по улиците на страната ни се разхожда рисково лице, което може да заплаши живота и здравето освен на народните представители, само че и на други български жители ".

По информация от източници на „ Възраждане “ против Иван Белишки неведнъж са подавани тъжби, само че органите на реда към момента не са подхванали ограничения по тях. Дали има политически чадър над Белишки или безнаказаността, с която непрестанно се сблъскваме в страната ни, работи в негова изгода, дано си отговори всеки самичък за себе си, показват от " Възраждане ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР