Днес Нана става на 44 години, а според направено изследване

...
Днес Нана става на 44 години, а според направено изследване
Коментари Харесай

Ново: Цяла България Рухна В Сълзи, Чухме Най-Страшното Преди Великден. За Ужас На Всички Обичаната Водеща Нана Гладуиш Е

Днес Нана става на 44 години, а съгласно направено проучване това е междинната възраст на популацията в България. „ Вече цялото население се мери по мен ”, майтапи се Нана и добави, че тя е „ представителна извадка ” на тази статистика.

Водещата на „ Съдебен спор ”, сподели, че не си чества рождените дни и даже се усеща „ леко несъответстващо ” на тях. Тя се усеща неловко, че поканените хора на този празник са длъжни да й донесат подарък.

Тежка битка

На 38 години Нана за първи път е диагностицирана с подлата болест рак и на 39-тия си рожден ден за първи път се радва на празника си. „ Всъщност какъв брой е хубаво човек да остарява ”, си споделя водещата тогава. Нана отпразнува даже 40-тия си рожден ден, макар поверията, че той не би трябвало да е чества. Според нея, когато ти слагат такава тежка диагноза, ти спираш да вярваш на суеверия и намираш други неща, в които да вярваш. Такива неща, които да са жизнеутвърждаващи и които да ти оказват помощ.

Водещата на „ Съдебен спор ” обаче към момента не може да не помни един сън с баба си, в който тя я вика да отиде с нея. Гала я успокои, че пророческите сънища се сбъдват в границите на месец другояче си остават просто сънища.

Имало е моменти, когато Нана е губила вярата си, че ще се оправи. „ Защото, когато човек е изплашен е доста по-трудно да има вяра ”, споделя тя. На петата година след излекуването й й слагат същата диагноза. Нана си мисли, че откакто е преодоляла първата диагноза е станала по-силна душевен, само че това не се оказва по този начин и тя още веднъж изпада с същото положение. „ Но, ето, страхът още веднъж се появи ”, споделя тя.

Нана обаче се съвзема от първичния потрес и продължава да се бори. Това, което я държи на крайници са фамилията и работата й. Водещата дълго време се опитваше да сдържи сълзите си и да не плаче в студиото, само че не съумя. Тя прикани всички дами да се преглеждат постоянно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР