Днес награда ще получи зодия Дева.Ето и хороскопа от ОвенСтранното

...
Днес награда ще получи зодия Дева.Ето и хороскопа от ОвенСтранното
Коментари Харесай

Хороскоп за 15 февруари четвъртък: Една зодия получава награда

Днес премия ще получи зодия Дева.

Ето и хороскопа от

Овен

Странното държание на някои хора към Вас може да сътвори неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необикновен прийом да заобиколите зародилите трудности. Постарайте се да измислите нещо без присъединяване на тези хора, само че ги държте в курса на събитията. Няма нищо неприятно в това, да тръгнете по собствен личен път. Въобще не е нужно да следвате някого като че ли са Ви вързали дружно. Днес самостоятелните дейности са единственото, което ще Ви помогне за постигане на задачата и за приемане на наслаждение. Затова действайте по този начин, както намерите за добре.

Телец

Днес за Вас максимален източник на ентусиазъм ще бъдат хората, с които регулярно се сблъсквате. Може и малко да ги познавате, само че досега в никакъв случай не сте разговаряли с тях. Постарайте се да си осигурите другарство, и може да научите нещо ново за това, по какъв начин изглеждате в очите на близките. През втората половина на деня у Вас може да зародят хрумвания, какво хубаво може да извършите за някой от околните си другари. Споделете с останалите най-хубавите свои качества и положителното си въодушевление, и дано това да Ви стане табиет.
 

Близнаци

Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.
 

Рак

Денят не може да се назова елементарен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже разтревожен, и може да Ви донесе обилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благоденствие и общия Ви витален тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, внезапно ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в комплицираните условия нещо привлекателно. Само че звездите въпреки всичко предлагат да бъдете внимателни и деликатни. Въздържайте се от смели инициативи, в случай че от това няма директна нужда.
 

Лъв

Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.
 

Дева

Денят е много спорен, обвързван с тествания за „ надеждност ” и инспекция за издръжливост на възприятията. Трябва да се каже, че можете да се справите с всички компликации, в случай че не загубите увереността в себе си, и удържите доста значима победа. Бъдете подготвени за промени в привичния Ви метод на живот и естествения ход на събитията. Вероятно ще получите премия за тогавашни (отдавнашни ) заслуги. Ако сте заети с някакви огромни и комплицирани работи, запасете се с самообладание. Това не е денят, в който може да се реализиран колосални резултати, правейки един обезверен напор. Постоянните старания и увереното придвижване напред ще Ви оказват помощ да постигнете мечтаното.
 

Везни

Ако към момента се позамисляте за пътешестване, днешната астрологическа разстановка на силите повече няма да Ви разреши да се колебаете, или да се противите на това свое предпочитание. Вземете решение! Даже и няма да се наложи, да решавате къде да отидете. Всичко, което би трябвало да извършите на настоящия стадий е, да информирате началниците си, че Ви е необходим отпуск. Щом извършите това, и сами ще разберете, че това се случва в действителност, и мигновено се отправяйте към избраното място. Какво пък, напред!
 

Скорпион

Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.
 

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.
 

Водолей

Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...
 

Риби

Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите....
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР