Днес над Западна България облачността ще е разкъсана, на места

...
Днес над Западна България облачността ще е разкъсана, на места
Коментари Харесай

Температурите леко се понижават, в Източна България ще превали |

Днес над Западна България облачността ще е раздрана, тук-там намаляваща до незначителна. Над Централна и Източна облачността ще е най-вече забележителна. На обособени места там ще превали дъжд, преди обяд в планинските региони, подправен със сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Температурите ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 8° и 13°, демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините от Централна и Източна България облачността ще е забележителна и тук-там в Стара планина и Родопите ще превали сняг. Над масивите от Западна България ще има и по-съществени разкъсвания на облачността. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад и с него ще нахлува леден въздух. Максималната температура на височина 1200 метра към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и тук-там ще превали дъжд. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР