Днес над страната ще преобладава слънчево време. Над Източна България

...
Днес над страната ще преобладава слънчево време. Над Източна България
Коментари Харесай

Изпращаме годината с температури до 13°

Днес над страната ще доминира слънчево време. Над Източна България облачността ще намалее, само че от северозапад облачността още веднъж ще се усили, само че превалявания не се чакат. Ще духа слаб до сдържан вятър, демонстрира информация в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология при Българска академия на науките. Ще се затопли, оптималните температури ще са сред 8° и 13°. В новогодишната нощ ще бъде ясно, в среднощ температурите ще са най-вече сред минус 1° и 4°, в София към минус 1.

В планините ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа сдържан северозападен вятър. Ще се затопли и оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра – към 1°.

По Черноморието облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са 7-10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала и денем ще отслабне до 1-2 бала.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР