Днес над страната ще преобладава слънчево време. Главно в следобедните

...
Днес над страната ще преобладава слънчево време. Главно в следобедните
Коментари Харесай

Очаква ни предимно слънчево време

Днес над страната ще доминира слънчево време. Главно в следобедните часове ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки. По-интензивни и на повече места ще са явленията в планинските региони. Дневните температури ще са най-вече сред 27° и 32°, в София – към 28°.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево, само че след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа слаб, по билата – до сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра – към 16°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-съществени в следобедните часове и на обособени места ще превали и прегърми. По крайбрежието ще духа бриз. Максималните температури на въздуха ще са 24-28°, температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР