Днес над страната ще преобладава облачно време, с временни разкъсвания

...
Днес над страната ще преобладава облачно време, с временни разкъсвания
Коментари Харесай

Студена събота

Днес над страната ще доминира облачно време, с краткотрайни разкъсвания на облачността над Югозападна България. Преди обяд към момента ще превалява тук-там в източната половина от страната. Североизточният вятър ще отслабне и в множеството региони ще е сдържан. Ще бъде студено - минималните температури ще са сред 2° и 7°. Дневните в Северна България ще са без особена смяна, а в Южна - сред 8° и 13°.

Над планините ще бъде най-вече облачно, с краткотрайни разкъсвания на облачността над масивите от Югозападна България. Преди обяд към момента тук-там ще има слаби валежи. Вятърът ще отслабне и ще е до сдържан от южната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра към 5°, на 2000 метра – към минус 1°.

Над Черноморието ще е облачно и тук-там ще превалява дъжд. Ще духа най-вече сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 12°-13°. Температура на морската вода е 17°-18°, съобщи Dariknews.bg. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за ноември – едва ще се намали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР