Днес над страната ще преобладава облачно време и на много

...
Днес над страната ще преобладава облачно време и на много
Коментари Харесай

Посрещаме седмицата с облаци

Днес над страната ще доминира облачно време и на доста места ще превалява слаб дъжд, в Северозападна България – слаб сняг. В централните и източните региони на Северна България ще има поледици. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и източните региони – краткотрайно и мощен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са от 3-5° в Северна до 10-13° тук-там в Южна България. През нощта против вторник, с прекосяването на нов средиземноморски циклон, преваляванията от запад ще се засилват. С понижението на температурите на доста места в Северна България и по високите котловинни полета на Западна, ще завали сняг , в останалата част от страната – дъжд.

Над планините ще бъде e облачно, на доста места с превалявания от сняг , под към 1200 метра - от дъжд. Ще духа мощен, по билата плевел юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 2-7°. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала. Температурата на морската вода е 6 - 8°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР