Днес над северозападната половина от страната ще преобладава слънчево време.

...
Днес над северозападната половина от страната ще преобладава слънчево време.
Коментари Харесай

Слънцето се завръща, само на изток ще паднат последни капки дъжд

Днес над северозападната половина от страната ще доминира слънчево време. Над югоизточната облачността ще е най-вече забележителна. На места в източните региони към момента ще превалява, само че до вечерта и там преваляванията ще спрат, а облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан, в югоизточните региони – краткотрайно мощен северен вятър. Максималните температури ще са сред 24 и 29 градуса.

Атмосферното налягане ще се задържи малко по-високо от междинното за юли.

Над планините облачността ще се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево. Значителна ще се задържи над Странджа и Сакар, където денем към момента ще превалява, а североизточният вятър ще е мощен. В останалите масиви вятърът ще е до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра – към 10.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, с валежи от дъжд, които по здрач ще спрат. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен север-североизточен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 23 и 26 градуса. Температурата на морската вода е 22-24. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, по-късно след обяд ще стартира да отслабва.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР