Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево.

...
Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево.
Коментари Харесай

От слънчево и топло до облачно с валежи в отделните райони


Днес над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в южната половина от страната ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в обособени региони с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 20 и 25 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане едва ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месеца.

Над планините облачността ще е променлива. След обяд основно над Рило-Родопската област ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан най-вече западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12 градуса, на 2000 метра – към 5.

По Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд по южното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 16 и 19 градуса. Температурата на морската вода е 12-13. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР