Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно облачно,

...
Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно облачно,
Коментари Харесай

Днес облачно с превалявания на слаб сняг. Максималните температури ще бъдат между 2° и 7°

Днес над по-голямата част от страната ще бъде най-вече облачно, на обособени места ще превалява напълно слаб сняг. След обяд облачността ще се раздира и ще понижава. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, в София - към 3°.

Това е прогноза за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно. На обособени места ще превали слаб сняг. След обяд облачността ще се раздира и ще понижава. Ще духа сдържан север-северозападен вятър, който до вечерта ще се усили. Дневните температури още малко ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра - към минус 7°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че след обяд ще се раздира и понижава. Ще духа слаб до сдържан западен вятър, който до края на деня ще се ориентира от югозапад. Максимални температури на въздуха 4°-6°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 46 мин. и залязва в 17 ч. и 32 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 45 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 51 мин и залязва в 12 ч. и 36 мин. Фаза: два дни след последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР