Днес над източните райони от страната ще бъде предимно слънчево.

...
Днес над източните райони от страната ще бъде предимно слънчево.
Коментари Харесай

Днес не е за разходка в планината, очакват се гръмотевични бури |

Днес над източните региони от страната ще бъде най-вече слънчево. След обяд и до среднощ над Западна и Централна България ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони краткотрайно интензивни, обилни по количество и съпроводени с гръмотевици. Има условия и за градушки. Това демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Вятърът ще бъде от изток-югоизток, слаб, в Източна България - сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите в Западна и Централна България ще се развива мощна купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, гръмотевични стихии и градушки. На места в Стара планина и в Средна гора преваляванията ще са интензивни и обилни по количества. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 24°, на 2000 метра – към 17°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 27°-29°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР