Днес над 1000 души посрещнаха на крака във Велико Търново

...
Днес над 1000 души посрещнаха на крака във Велико Търново
Коментари Харесай

Борисов: Услужливите медии две години прикриваха поразиите на Промяната

Днес над 1000 души посрещнаха на крайници във Велико Търново водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. " Болярите " приветстват с бурни овации своя водач. 

Кметът на старопрестолния град доктор Даниел Панов приветства събралите се и означи, че събитието на Неделя Кръстопоклонна има своя алегоричен смисъл.

" Последната година ни изчегъртваха, говореха какво ли не. Отидоха и по-далеч - арестуваха ръководителя на нашата партия господин Борисов. Ако погледнем метафизичен, събитията през последните две години, бяха нашето страдалчество. Днес ние излизаме по-силни и дружно ще извикаме: " Победа! ", означи в словото си Панов.

Той напомни какво " завещание " са получили ГЕРБ преди 12 години и какви старания са положили, с цел да трансфорат страната в това, което беше преди 2 лета. " Скъпи другари, вашата роля през днешния ден е да убедите вашите близки, другари, които не са решили да поемат към урните на 2 април, да гласоподават с вярната бюлетина - с номер 2 за ГЕРБ. Така ние ще потвърдим, че партия ГЕРБ е най-силата политическа мощ в България. Защото е партия на хората и партия, която постоянно е мислила за хората ".

Кметът напомни с числа и обстоятелства помощта, дадена от кабинета " Борисов " за общината и региона.

" Велико Търново е град на българщината. И по тази причина от тук ние поемаме към пътя на успеха. Победата, която ще спре предварителните избори. Победата, която ще докара до сформиране на постоянно държавно управление. И ГЕРБ ще се оправи с всичко това ", съобщи доктор Даниел Панов.

Евродепутатът Ева Майдел излезе на трибуната. Нейното слово бе отдадено на мотивацията да се гласоподава. " Ние имаме задача не просто да победим една коалиция. Нашата задача би трябвало да бъде просто да победим ", означи тя.

Водачът на листата проф. Костадин Ангелов бе приветстван със сърдечни овации. Той предложения на сцената всички претенденти за народни представители. 

" От два дни си мисля какво да ви кажа, скъпи другари. Дали да покажа касови бележки от преди две години или медикаменти, които преди бяха с 50% по-ниски. Но вие всичко това го знаете. И се отхвърлих. Вчера виждам една фотография от едно предизборно събитие на Политическа партия. Гледам една хубаво осветена сцена, един прекрасен екран, едни хубави цветове и си споделям - брей, създали са го хората, доста европейски наподобява. И една тъмна, тъмна зала. В един миг наши другари ми изпратиха фотография със светнати лампи. И като са светнати лампите, какво да се види - залата, напряко да си го кажем, празна! Само че Промяната са разгласили фотографията с изгасените лампи. тази партия и коалиция е една доста, но доста огромна заблуда. Цялата им работа е такава - на мрачно наподобява прелестно, само че светнат ли лампата, виждате, че е кухо и изпразнено от наличие и смисъл ", означи проф. Ангелов.

Той се пошегува, че се готви нова коалиция - сред Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи или пък тази коалиция се готви " извън ". " Странна работа, сякаш политически съперници, но май единствено на мрачно ", съобщи той. 

Костадин Ангелов напомни, по какъв начин Кирил и Асен са обрекли България на стопански застой. Той разяснява и клип на Политическа партия, сниман с обещания за Северозапада, само че сниман пред... Народния спектакъл: " Е, не можа ли госпожицата или госпожата, за която Петков е " просто Киро ", да си вдигне " едно място " и да отиде във Видин, Враца или Мездра, да снима клипа там? Но не, снимат го пред Народния спектакъл. Защото са актьори! Артисти! ".

" Боли ме, тъй като България е болна. България е потънала в мрачевина. Време е да запретнем ръкави и да излекуваме България от вируса на Промяната ", съобщи прочувствено проф. Ангелов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе на трибуната, приветстван от бурни овации.

" Ева вярно сподели, че в случай че в този момент не победим и не създадем държавно управление, за идващите избори не би трябвало въобще да излизаме и вършим пропаганда. Към всичко, което изброи кметът, аз мога да прибавя и църкви, библиотеки, и обещанията към семинарията. " Хемус " щеше да е на 20 км тука от вас, да е стигнал до Възела. А всичко това беше спряно. И с цел да не каже някой от вас, че това са обещания, ние им оставихме по сметка 1,2 милиарда, с цел да може да го продължат - с нас, без нас, няма значение. В момента, драги търновчани, интернационалният трафик ви минава през центъра на града. Какъв въздух дишате, да ви запитвам? Тука на баира тировете по какъв начин пушат и всичко ви влиза в блоковете и с.две години си мълчите. И слушате Рашков, Шишков с нелепостите им ", означи Борисов.

Имаше един доста прекрасен филм " Мълчанието на агнетата ". Всички го гледахме. 

Той укори медиите, че две години са обезпечили комфорт на ръководещата Четворна коалиция и са мълчали за протичащото се зад кулисите: " Тази година нямаме една стотинка по еврофондовете! Срамота! Когато е управлявал ГЕРБ, са работили безусловно всички еврофондове. Нямахме нито едно наказване. А в този момент се води една популистка лява политика, която обрича на банкрут. Кое ни избавя сега? Спасява ни оръжейната индустрия, която изнася за 5-6 милиарда оръжие за Украйна, избавя ни скъпият ток и преработката на съветски нефт, който изнасяме за Европа ".

Борисов с числа напомни какви средства по браншове ГЕРБ са оставили на идващото държавно управление.
" Една госпожа, очевидно доста ме ненавижда, ми вика - желая да станеш министър председател. Ама парите са изхарчени. Няма ги. А вие желаете сутринта да си измиете очите и зъбите и този сън, който сте сънували две години, да изчезне. Все отново ние не сме богове. Ние сме хора и всичко това сме реализирали с доста работа, време и вашата поддръжка. И по тази причина сме се старали да вършим всичко, което да ви е положително ".

" ПеПе и ДеБе желали да вършат " държавно управление на малцинство ". Ще им направя обикновената сметка - не могат да създадат държавно управление с ГЕРБ, с Движение за права и свободи (освен в случай че не са създали към този момент нова коалиция след изказването на белгийския премиер)... Който поискал триумф и на Политическа партия, и на Движение за права и свободи ", съобщи Борисов.

" Така че всичко зависи този път от вас и какъв брой хора ще убедите. В случая се ангажирам с сътрудниците да създадем нещо по-добро от настоящето единствено, в случай че имаме мощна поддръжка. Ще има и саниране, и строителство на автомагистрали, и на ВиК бранша ", уточни водачът на ГЕРБ.

" Колкото и да е мъчно, ще успеем, в случай че сме единни, в случай че сме мощни. След доста нещастия България се е възстановила. Ще се възстановим и след Промяната. Уважаемите медии един ден ще схванат, че са съпричастни към грабежа, осъществен против българите. Защото услужливо мълчаха. Обвиниха Младежкия ГЕРБ и ви обраха по лев на всеки литър бензин и дизел. И ние купувахме най-евтиния съветски нефт, а продавахме най-скъпото гориво. Един репортаж нямаше, с цел да проследят контрабандата на горивата. И от вас, драги публицисти, ви измъкнаха по лев. Сега ви измъкват през веригите, където пазарувате. Кой не мина, той не ни ограби! Докато Политическа партия управляваха, България е дала 5 милиарда на Путин - вашите пари от джобенцата, отпътуваха за там, да се бие в Украйна. И си приказваме за евроатлантизъм и защо ли не. Вместо да постъпят твърдо като Чехия, Унгария, Румъния, Полша, те изгониха готвачките от съветското посолство ", съобщи Борисов.

" С ваша помощ ще стане всичко това. А това да дойдете на партийно заседание в неделя, или доста ни обичате, или доста ви е боязън. Щом пляскате, от обич ще е ", пошегува се най-после Борисов и пожела: " Айде, живи и здрави ".
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/591503869571325
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР