Днес на тържествена церемония пред Доходното здание бяха наградени отличниците

...
Днес на тържествена церемония пред Доходното здание бяха наградени отличниците
Коментари Харесай

Наградиха отличниците на Русе за 2022 година

Днес на тържествена гала пред Доходното здание бяха наградени отличниците на Русе за 2022 година

Кметът Пенчо Милков връчи грамоти на 39 изявени възпитаници, които са постигнали високи резултати през интервала през изминаващата образователна година.

На церемонията участваха също и националният представител от 19-и МИР Крум Зарков, началникът на РУО – Русе доктор Росица Георгиева, както преподаватели и шефове на учебни заведения, и родители на наградените възпитаници.

Поздрави към отличниците на града насочиха Никола Желязков от Вокална група „ Слънце “ при Общински детски център за просвета и изкуство, Магдалена Тодорова, Яна Ангелова и Кристина Тодорова от Студио за поп и джаз пеене „ Вили Икономов “, както и танцьорите от Студио за съвременен балет „ Фрийдъм “.

С решение на педагогичен съвет всяка година учебните заведения оферират по един възпитаник, който почтено е показал и съдействал за издигане престижа на учебното заведение, в което се образова, и заслужава да бъде измежду най-хубавите и изявени възпитаници на нашия град. Това са възпитаници, които са постигнали високи резултати в региона на образованието, културата, изкуството, науката и спорта – общински и районни стадии от национални олимпиади, надпревари, държавни шампионати по разнообразни типове спорт, училищен игри и други Наградите се връчват освен за университетски достижения, а и за демонстрирането на мощен и целенасочен темперамент, дисциплинираност и отговорност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР