Днес на страницата на БОЕЦ се появи статус, в който

...
Днес на страницата на БОЕЦ се появи статус, в който
Коментари Харесай

Разкритие! Лидерът на БОЕЦ се разхождал по улиците с доказан К-19

Днес на страницата на БОЕЦ се появи статус, в който се споделя, че Георги Георгиев и жена му са получили привилегии, с каквито не могат да се похвалят елементарните българи – признати са за лекуване от ковид в болница, написа

„ Георги и Мариела бяха превозени от Видин до София и са признати в лечебни заведения, които дават отговор на техните характерни и - за жал - доста усложнени медицински потребности “, се споделя в известието, в което е посочено, че Мариела е призната в клиника „ Лозенец “, а Георги - във ВМА.

Най-интересно е, че съгласно това известие на страницата на ГМО-организацията, се оповестява, че водачът на БОЕЦ е позитивен за коронавирус ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ : „ Припомняме ви, че той е позитивен за коронавирус повече от две седмици и внезапно се утежни във вторник, когато беше признат в болничното заведение във Видин “.

 Facebook
Facebook
С това известие самите протестиращи вършат злокобното разобличаване, че към този момент болният Георги Георгиев е знаел за положението си, само че е траял да прави акциите си против ръководещите.

Видно е от страницата на БОЕЦ във Facebook, че има видеа от преди по-малко от две седмици, които са правени на открито. Георгиев подсмърча, само че не носи маска.


От видеата на 30-ти ноември и на 2-ри декември се вижда, че към този момент болният „ войник “ продължава да се пуска онлайн, разнасяйки изгорели кибритени клечки. В двете идентични видеа Георгиев изяснява подсмърчайки, че ще изпраща всеки ден на Борисов тези клечки, равни на броя на умрелите от ковид. Докато самият той разнася вируса...

Още през вчерашния ден стана ясно по какъв начин протестиращите са организирали скоростния банкет на Георгиев и жена му.

Таня Анастасова, която се разказва с изречението „ Гражданска позиция-винаги в съпротива “, разгласява в детайли изложение на връзките сред Георгиев и професор Коста Костов, прочут като чичо на измамника от „ Хелпкарма “ и изтъкнат последовател на „ Да, България “:

 Facebook
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР