Днес на стадион Васил Левски от 19:00 часа е финалът

...
Днес на стадион Васил Левски от 19:00 часа е финалът
Коментари Харесай

Най-популярната българска фенка на Барса ще подкрепи Локо на стадиона довечера

Днес на стадион " Васил Левски " от 19:00 часа е финалът за Купата на България сред пловдивските Локомотив и Ботев. Очаква се доста почитатели на двата отбора да дойдат в София за огромния мач. " Смърфовете " ще се радват на специфична поддръжка . От Испания особено за срещата пристигна най-популярната българска фенка на Барселона - Добринка Христова .
 Снимка 423327
Източник:

Дамата е от Пловдив, само че живее и работи в Испания от дълги години. Любопитното е, че за момента се е устроила в Мадрид, само че не пропуща мач на Барса . Много пъти е пътувала със самолета на тима. Всичките футболисти я познават, другарка е с легендата Христо Стоичков и други някогашни играчи на каталунците. От Барса даже са я поканили на последното си Коледно празненство, където я посрещнал персонално президентът на клуба - Хосеп Мария Бартомеу .
 Снимка 423330
Източник:

Доби, както се обръщат към нея всички в Барселона, се снима пред стадион " Камп Ноу " с екип и стратегия на Локо преди да тръгне към София . Днес тя ще бъде на трибуните, с цел да вика за другата си огромна обич след Барса.
 Снимка 423329
Източник:
 Бруно Акрапович: Локомотив (Пд) също има качества, в случай че не и по-големи от Ботев
Бруно Акрапович: Локомотив (Пд) също има качества, в случай че не и по-големи от Ботев

" Няма да играем отбранително "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР