Днес на разговорите по програмата на ПП/ДБ ще се види

...
Днес на разговорите по програмата на ПП/ДБ ще се види
Коментари Харесай

Борисов: Ако има програма, и Кирил Петков може да е приемлив

Днес на диалозите по програмата на ПП/ДБ ще се види какъв брой реалистична е тя, дали е надценена, дали е финансирана и реалистична. Така разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ и народен представител Бойко Борисов.

Не сме поставяли ултиматум, изясни Борисов, само че повтори, че когато Политическа партия споделили, че не желаят с ГЕРБ, то би трябвало значи да кажат кои са другите. Затова и съобщи изрично, че няма по този начин да им даде плаващо болшинство.

И въпреки и да съобщи, че се пробва да се абстрахира от мненията, Борисов призна, че е сърдит от изказванията, че не желаят с ГЕРБ, а с други можело. Няма да се получат по този метод нещата, посочи Бойко Борисов. Ние сме откровени, правилни и точни, акцентира той.

И отново от думите на Борисов стана ясно, че както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден  които трябвало да стартират през днешния ден от 10 часа.
 Политическа партия виждат управнически мандат с небосвод 18 месеца
Политическа партия виждат управнически мандат с небосвод 18 месеца

ГЕРБ желаят състав на кабинет на Политическа партия през уикенда, другояче минават към проект Б

Отново той посочи, че най-хубавото за България е ръководство сред първите две обединения. Лидерът на ГЕРБ счита, че тяхната стратегия е по-добра от тази на ПП/ДБ.

Най-доброто от двете партии трябвало да влезе в състава на държавното управление. Борисов счита, че ПП/ДБ към този момент стартират да ги изнудват.

Няма период на самообладание, изясни Бойко Борисов и сподели, че макар обидното отношение щял да прояви самообладание. Вярвам в положителното, добави водачът на ГЕРБ. Той не отговори на въпроса на News.bg за какво в този момент най-хубавото съгласно него е ръководство сред първите две сили, откакто до момента е управлявал все с по-малките. Кога сме управлявали с по-малките, попита той и след пояснението, че Патриотите и Република България не са били втора мощ, той сподели, че те са били мощни в Народно събрание.

Нямаме решение на Конгреса за ръководство с Българска социалистическа партия, съобщи още водачът на ГЕРБ. Най-важна обаче за държавно управление е програмата. Когато имало стратегия, нямало значение кой ще е министър председателят, даже и Кирил Петков щял да е допустим.

Борисов въпреки всичко остава оптимист, че през днешния ден ще се схванат за управническата стратегия.
 Карадайъ: Ако се стигне до разговор, ще има потребност от Движение за права и свободи
Карадайъ: Ако се стигне до разговор, ще има потребност от Движение за права и свободи

Забелязал, че жертвите от ГЕРБ дали прошка на палачите от Политическа партия, само че Рашков го нямало
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР