Днес на полярния кръг, утре вече в Южна Африка, а

...
Днес на полярния кръг, утре вече в Южна Африка, а
Коментари Харесай

Новото BMW X5 преминава тежки тестове между Полярния кръг и Южна Африка

Днес на полярния кръг, на следващия ден към този момент в Южна Африка, а за край и няколко обиколки на Нюрбургринг: тестванията на динамичността на ръководството на наследника на настоящото BMW X5 са по едно и също време тежки проби и инспекция на многостранната функционалност. В рамките на развойния развой към серийно произвеждане новото Sports Activity Vehicle (SAV) минава през извънредно интензивна и разнообразна тестова стратегия. Тя води прототипите на новото BMW X5 през всички климатични зони на света до най-разнообразни и предизвикателни терени, където своите качества би трябвало да потвърди най-много напълно новоразработеното окачване.



Като първият високопроходим, който впечатлява с типичната за марката наслада от шофирането както по междуградски пътища с доста завои, по този начин и по дълги магистрални прави, BMW X5 от първо потомство още преди близо две десетилетия слага основите на изцяло нова категория коли Sports Activity Vehicles. При бъдещото, четвърто потомство на модела всестранният гений ще бъде разпрострат още по-силно. Това става допустимо с помощта на въвеждането на нови системи на окачването, които за пръв път ще се оферират за BMW X модел и са частично неповторими в сегмента. Така да вземем за пример новият офроуд-пакет предлага впечатляващата композиция сред висок комфорт на возене на пътя и опция с натискане на бутон настройките на автомобила да бъдат приспособени съвършено към разходки отвън пътя. Сняг, пясък, скали или трошляк – новото BMW X5 е готово с съвършените настройки на задвижването и окачването за всякаква настилка.

Увереността, с която новото BMW X5 форсира, завива и стопира при всички тези условия, се показва от прототипите в зимният тестов център в Арйеплог, Швеция, макадамовите трасета в Южна Африка, както и пустинните и покрити с пясъчни дюни местности в Съединени американски щати. Понякога колите се движат при непрекъснати минусови температури, от време на време са посрещани от изгаряща горещина. Те би трябвало да се оправят както с рисково сухия въздух в планините, по този начин и в тропическа влага и кални сектори. И защото това са единствено фрагменти от неподражаемия темперамент на автомобила, също толкоз значими са и настройките, направени на тестовите полигони на BMW Group в Мирамас, Южна Франция, на високоскоростното трасе в Таладега в Алабама, Съединени американски щати, както и на спортната писта Нюрбургринг в Германия. Натрупаните там данни демонстрират, че новото BMW X5, изключително с Адаптивното М окачване Professional и също предлаганото за пръв път Интегрално интензивно кормилно ръководство, дава отговор на най-високите условия във връзка с пъргавината, прецизността, увереността и комфорта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР