Днес на пътя между симитлийските села е станал пътен инцидент,

...
Днес на пътя между симитлийските села е станал пътен инцидент,
Коментари Харесай

Кметът на Симитли настоява за среща с регионалния министър и с АПИ заради опасен път

Днес на пътя сред симитлийските села е станал пътен случай, при който лек автомобил е паднал в дере, оповестиха от пресцентъра на община Симитли.

Във връзка с случая кметът на общината Апостол Апостолов упорства за незабавна среща с министъра на районното ръководство и благоустройството Гроздан Караджов и с ръководителя на Управителния съвет на Агенцията " Пътна инфраструктура " Тодор Василев, оповестиха от общината.

Причината е, че пътят сред двете села е част от републиканската пътна мрежа , ремонтиран е, само че не са инсталирани защитни мантинели и не е сложена отвесна и хоризонтална маркировка.

Въпросът за изчезналите ограничаващи системи по пътя е подложен преди месеци , а до Министерство на регионалното развитие и АПИ са изпратени публични писма, оповестяват от община Симитли. Оттам показват терзание, че неналичието на мантинели може да докара и до по-тежки произшествия, изключително с влошената метеорологична конюнктура и изобилните снеговалежи в региона. От общината означават още, че по пътя Полето - Брежани са открити и повече от 10 свлачища, които също изискват незабавна интервенция.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР