Днес на места в планинските и източните райони от страната

...
Днес на места в планинските и източните райони от страната
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква в сряда

Днес тук-там в планинските и източните региони от страната ще превали дъжд. Ще духа слаб, в Лудогорието - сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще са сред 9° и 14°, в София - към 10°.
Над Черноморието ще бъде облачно и в следобедните часове ще има превалявания от дъжд, по-значителни и на повече места по южното крайбрежие. Ще духа сдържан вятър от североизток. Максималните температури ще бъдат 13° - 15°. Температурата на морската вода е 9° - 11°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.
Над планините ще бъде облачно и с превалявания от дъжд, над към 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър от югозапад, който до вечерта ще се ориентира от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 3°.
В четвъртък ще бъде най-вече облачно, на обособени места ще има слаби валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, след обяд ще се усили и ще стартира стопляне. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, а оптималните - сред 7° и 12°. 
В петък вятърът ще се усили още, изключително в Източна България, дневните температури там ще доближават тук-там 17-19°. След краткотрайно понижение, облачността още веднъж ще се усили и след обяд от северозапад ще стартират превалявания от дъжд. Към вечерта вятърът в западната част на Дунавската низина ще се ориентира от северозапад и ще стартира бързо захлаждане. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР