Днес, на аерогара София осем български граждани бяха предадени на

...
Днес, на аерогара София осем български граждани бяха предадени на
Коментари Харесай

Откараха с военен самолет български мафиоти към Испания

Днес, на аерогара София осем български жители бяха предадени на испанските управляващи. Това стана с аероплан, изпратен особено за задачата, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Екстрадицията е според Европейска заповед за арест, издадена от Кралство Испания.

Българите са ръководели жестока организация за трафик на дами за полова употреба в Испания, Германия и Швейцария. Те бяха задържани след огромна интернационална интервенция с наименование „ Европа “.

Френски служители на реда хванаха сводници в България в взаимна интервенция с Гранична полиция

Проституцията в Бон и Кьолн - българска територия

Българите единствено реализатори на гибелта на 71 имигранти

При разбиването на незаконната група на българска територия бяха конфискувани голям брой документи, пари, украшения, мобилни телефони, часовници и други движимости.

По същото време в Испания са осъществени претърсвания на 21 адреса, където испанските служители на реда откриват също огромно количество пари, украшения, часовници, упойващи и наркотични субстанции, български регистрационни табели и мобилни телефони. Задържани са и лица, съпричастни към незаконната активност на групата.

Изяснена е и схемата, по която е работила орагизацията. В по-голямата си част набирането на жертвите в България се е правило посредством измами, с разгласи за работа, възползвайки се от техния обществен статус.

При идването им в Испания те били принуждавани на проституират със закани и принуждение. Също по този начин нарушителите ги карали да крадат пари, кредитни карти и полезности от клиентите си, които по-късно са продавани на незаконния пазар.

Групата работела при строго открити йерархични равнища и имала цялостен надзор над проституцията в курортният регион Марбея.

Установено е, че част от парите, получени от незаконната активност, бивали декларирани като доходи от продажба на животни и се употребявали за закупуване на движима и недвижима благосъстоятелност.

В групата се включвали и помагачи, част от които и водачите, превозвали жертвите, сутеньорите им в Пуерто Банус, както и куриерите, които пренасяли откраднатите движимости.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР