Днес, на 95-годишна възраст, – Н. Кр.В. Вюртембергският Херцог Фердинанд

...
Днес, на 95-годишна възраст, – Н. Кр.В. Вюртембергският Херцог Фердинанд
Коментари Харесай

Почина първородният внук на цар Фердинанд

Днес, на 95-годишна възраст, – Н. Кр.В. Вюртембергският Херцог Фердинанд Ойген Албрехт Мария Йозеф Иван Рилски Филип Аугуст Клеменс Карл Роберт Лудвиг Борис Кирил Франц де Паула, оповестяват от пресофиса на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски.
Херцогът е роден на 3 април 1925 година Син на Н.Ц.В. Надежда, Княгиня Българска (1899-1958) и Херцог Албрехт Ойген, Херцог Вюртембергски (1895-1954). Детството на Херцога минава в Замъците Линдах и Карлсруе, учи в началното учебно заведение в Сен Гален, гимназия в Етал, Мюнхен и Швебиш Гмунд. Многократно е гостувал в България, дружно с Родителите си, братята и сестрите си, се показва още в известието.
 Турски историк: Фотошоп фалшификации на Балканската война Турски историк: Фотошоп фалшификации на Балканската война
Много от фотосите, които са доказателства за случилото се по време на Балканската война преди 100 години, са фалшифицирани. В момента р...
По политически аргументи му е отказано правото да служи във Вермахта и е разгласен за “негоден за военна работа ” през 1943 година
След войната постъпва в Университета Фрайбург в Брайсгау компетентност “инженер-лесовъд ”, който приключва през 1951 година От ранна възраст, по почин на, стартира да се занимава с ботаника и дендрология. Остава неженен и целия си живот посвещава на запазване на горите и лесовъдството. В линията на наследяването на Вюртембергското херцогство беше шести по ред.
Очаква се да станат ясни денят и часът на опелото му. То ще бъде в родовия на Вюртембергските херцози палат “Алтсхаузен ”, край Равенсбург, Горна Швабия, пишат още от пресслужбата на Сакскобургготски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР