Днес на 4-ти март от 11:00 часа на базата в

...
Днес на 4-ти март от 11:00 часа на базата в
Коментари Харесай

Ясни са полуфиналите за Купата на България

Днес на 4-ти март от 11:00 часа въз основата в Бояна бе изтеглен жребият за полуфиналите в шампионата за Купата на България. До тази фаза на шампионата стигнаха носителят на трофея ЦСКА - София, Левски, Славия и Лудогорец.

В залата присъстваше по един представител от всеки футболен клуб. ЦСКА изтеглиха първи, като носители на миналогодишната купа на България. Жребият отсъди ЦСК- София да играе против Славия, като точно " белите " ще бъдат домакини в първата среща на 12-ти април.Реванша ще се организира на 21-ви април на стадион „ Българска армия”.

Другата полуфинална двойка остана да бъде Левски-София и Лодугорец. „ Орлите” ще бъдат домакини в първия мач, който ще се организира на 13-ти април, а „ сините” ще ги одобряват за реванш на 22-ри април. Моци съобщи след жребия, че приоритет за Лудогорец е както купата на България, по този начин и шампионата.

" Няма значение противника на финала, би трябвало да победиш всички. Шансовете против Левски са 50 на 50. Това е полуфинал и не можем да даваме преимущество на един от двата тима “, добави още той.

Финалът ще се организира на 11 май.

Головете на непознат терен ще важат.

Полуфинали Купа на България:

СЛАВИЯ - ЦСКА

ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР