Днес на 29 септември - Евгения Джаферович празнува рожден ден,

...
Днес на 29 септември - Евгения Джаферович празнува рожден ден,
Коментари Харесай

Навръх рождения й ден: Евгения и Ваня Джаферович са разделени!

Днес на 29 септември - Евгения Джаферович чества рожден ден, чукна 33. С присъединяване си в " Игри на волята " Джеферович стана една от най-коментираните участнички. Поведението и на състезател и пълководец провокира голям брой мнения в мрежата. 

Но на днешния ден Евгения събира най-вече честитки от близки, другари, почитатели и от кого ли още не. Самата тя наподобява е сама в София, от последните й изявления излиза наяве, че сама се оправя със утринната рутина на децата. Съпругът й Ваня липсва от картинката навръх рождения й ден. 

Всъщност инфлуенсърското семейство се раздели тъкмо точно на празника. Ваня е в английската столица по инфлуенсърски ангажимент. Като почитател на хорър филмите, той е бил на премиерата на " Хелоуин краят " и макар че е харесал кино лентата, в същински хорър се е трансформирало пътуването му до Лондон.

В сторита някогашният футболист споделя, че макар че имал билет за аероплан, от компанията го уведомили, че в действителност машината била много дребна и няма място за 70 души, измежду които и той. Но в последна сметка Ваня е бил на прожекцията, въпреки и надалеч от брачната половинка си в нейния ден от годината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР