Днес, на 16 август трябваше да стартира прослувутата тол система.

...
Днес, на 16 август трябваше да стартира прослувутата тол система.
Коментари Харесай

Силен човек в БСП с мощна атака срещу Борисов: В България няма нито една цяла

Днес, на 16 август трябваше да започва прослувутата тол система. АПИ трябваше да събира пари и да ремонтира пътищата, само че това естествено не се случи.

``
реклама

Това сподели на конференция депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски, оповестява Novini.bg. " Какво установяваме през днешния ден обаче? Вместо българите да пътуват по естествени автомагистрали и пътища, те още веднъж си хабят нервите. В България автомагистрали няма. Има елементи единствено елементи от автомагистрали и това би трябвало към този момент да е ясно на всички. Има сякаш една автомагистрала до морето, на която съвсем на всички места обаче има ограничавания от 90 км/ч и по този начин сигурно не можем да приказваме за автомагистрала. Другата автомагистрала, която би трябвало да ни води към Бяло море, пък изгоря и към този момент 4 дни слушаме и гледаме по какъв начин всички институции си трансферират топката и виновността - АПИ на общината, общината на някоя друга институция. Зад всички тези проблеми стои едно само лице - министър председателят и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов. Някой би трябвало да понесе отговорност и това е министър-председателят, тъй като всички тези, които слушаме по какъв начин се упрекват взаимно за пожара на " Струма ", са му подчинени и са назначени персонално от него. Имам предложение към премиера. Вместо с джипа си да вози министри на задната седалка по лъскави и измити пътища, да слезе и огледа какво има под тях - горящи сметища, през вчерашния ден излезе, че под Аспаруховия мост се съхраняват остарели гуми. Борисов носи отговорност за това по какъв начин се строят автомагистралите и какво се случва с тях. Борисов не строи автомагистралите и това също би трябвало да е ясно на всички ", безапелационен бе Свиленски.

" Искам да засегна и още една тематика. Катастрофите в страната не престават да порастват, жертвите и потърпевшите по пътищата също. Какво вършат ръководещите за това? Вече 5 години чакаме новите закони за придвижването по пътищата и за придвижването на пътните транспортни средства. От ГЕРБ най-сетне показаха тези проектозакони. Предлагам на Бойко Борисов да се запознае с тях преди да ги вкара в Министерски съвет за одобрение. В тези проектозакони се прокарват единствено лобистки ползи. В нито един от тези проектозакони не се пазят ползите на българските водачи и жители. В тях има единствено лобизъм ", разгласи още депутатът от Българска социалистическа партия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР