Днес, на 1 юли, Принцесата на народа – Лейди Даяна

...
Днес, на 1 юли, Принцесата на народа – Лейди Даяна
Коментари Харесай

Лейди Даяна: Защо „Кралицата на човешките сърца“?

Днес, на 1 юли, Принцесата на народа – Лейди Даяна трябваше да отпразнува своят 61 Рожден ден. За жал пишем, приказваме и си спомняме за нея в минало свършено време. Въпреки, че изминаха съвсем 25 години от нелепата гибел на Лейди Ди, тя продължава да бъде жива, обичана и незабравима от милиони човешки сърца.

 

 

 

Лейди Даяна: Как и за какво до през днешния ден си остава „ Кралицата на човешките сърца “?

Да получиш такова голямо самопризнание, безусловно от хора по цялото земно кълбо, си е същинско изкуство и мотив за възхита.

# Дарена със дарба да съчувства!

Безспорно един от главните фактори за това, е вродената й дарба да съчувства и оказва помощ. Може би по природа, образование, а може би от 15-годишният живот в брак, заради който Даяна, съгласно източници, е понесла доста.

Именно, заради тези аргументи, може би тя, принцесата, научи целия свят да съчувства, трансформирайки го в кралски жест.

Максимата, която Лейди Даяна, като майка, не пропущала да припомня на сина си принц Хари било, че може да палува на воля, само че да се старае никой да не го хване.

Прекрасното й възприятие за комизъм за нея постоянно е било източник на позитивна сила, мощ и пристрастеност. Смелостта й да бъде себе си, макар, че е била част от фамилията на кралските особи, постоянно я е предписание изключително привлекателна. Винаги е будило любознание.

С тази публикация желаеме да отбележим денят, в който тази прелестна и невероятна жена се е появила тук, измежду нас, на Земята. За наше голямо страдание душата й доста бързо отлетя към нагоре към по-висшите свери.

# Друг забавен факт е, че е нарушавала кралският протокол.

Непокорното сърце на Лейди Ди: тази жена е била първият представител на кралското семейство, който работил преди брака си, а нейната сфера на активност не била обвързвана с бизнеса. Даяна била детска учителка в Лондон.

Още по-фрапиращо за кралските особи било, че персонално тя избрала годежния си пръстен от азбучник, вместо да го поръча от бижутер.

В сватбеният ден тя изрично отказала да изрече обет за послушание на брачна половинка си.

Принцесата на Уелс родила децата си в елементарна болница, както всички дами в Англия.

Важно е да се означи, че Кейт Мидълтън и Меган Маркъл последваха образецът на починалата Принцеса.

# Лейди Даяна държала доста на истината.

Тя беше една от първите дами с подобен статут в света, като изцяло намерено проговори за психологичните си проблеми. Достойна постъпка, тъй като и елементарните хора имат бариери да споделят толкоз персонални проблеми.

Ето какво е признала самата Лейди Даяна за това положение:

„ Изглежда като срамна болест, която все се пробвате да скриете. Сблъсквате се с ниско самочувствие, смятате, че не сте почтени за почитание … А това положение не изчезва от единствено себе си, то ви унищожава, разяжда от вътрешната страна. “

# Как е възпитавала децата си?

За разлика от други представители на кралското семейство, принцеса Даяна изпратила синовете си в нормално английско учебно заведение, вместо да ги накара да учат под наблюдението на гувернантки на цялостен работен ден.

Така принц Уилям станал първият правоприемник на трона, който се обучавал в учебно здание, както всички останали деца.

Освен това, Лейди Ди научила децата си на елементарен метод на живот. Например, завела ги да се нахранят в международно известно заведение за бургери, разрешила им да се возят в метрото и да се обличат в дънки.

Научила ги търпеливо да чакат реда си на опашка.

Животът и гибелта на Лейди Даяна трансформираха вечно националните показа за съществуващата система на монархия, която имаше потребност от смяна в ерата на медийната звезда. Тя съживи интереса към кралското семейство, плащайки най-високата цена за това, само че вечно си остава „ Принцесата на народа “ и „ Кралицата на човешките сърца “.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР