Днес можем да отчетем пред българските граждани, че изпълнихме основната

...
Днес можем да отчетем пред българските граждани, че изпълнихме основната
Коментари Харесай

Главчев с призив към новите депутати: Формирайте редовен кабинет, хората се умориха от изборната прогресия, която вече граничи с агресия

Днес можем да отчетем пред българските жители, че изпълнихме главната си задача и организирахме почтени и транспарантни избори. Всичко това беше открито и от обществото, и от задграничните наблюдаващи на ПАСЕ. 

Това съобщи служебният министър председател, при започване на днешното постоянно съвещание на Министерския съвет.

" МЕУ сертифицира машините и не мисля, че някой може да има подозрения в машинното гласоподаване. По време на предизборната акция и в самия избирателен ден Министерство на вътрешните работи организира доста сполучлива битка с уродливото събитие пазаруване на гласове. Министерство на външните работи също се оправи доста добре с организацията на изборите в чужбина. Благодаря и на администрацията на Министерски съвет, която организира доста добра взаимна работа с ЦИК ", регистрира още той.  

" Искам да насочва един апел към новозибраните народни представители. Дано по-бързо се конституират и допустимо най-бързо да се образува постоянно държавно управление. Хората очевидно се умориха от тази изборна градация, която към този момент граничи с изборна експанзия. Това е повода и за тези резултати. Надяваме се постоянното държавно управление да проработи допустимо най-скоро, да се стабилизира страната и да бъде обезпечен по-добър живот на жителите ", приключи. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР