Днес може да постигнете много, бъдете упорити. Вижте какво вещаят

...
Днес може да постигнете много, бъдете упорити. Вижте какво вещаят
Коментари Харесай

Днес може да постигнете много, бъдете упорити

Днес може да постигнете доста, бъдете упорити. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай – поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.
Телец
Ако имате желание да играете сватовническа роля, през днешния ден е най-подходящото време, да запознаете своите претенденти за хубава двойка, и да им дадете опция да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да предизвика взаимно привличане, и по тази причина се постарайте да им създадете конфигурация, да се държат естествено. Потърсете място, където събеседниците могат да се провиснал и да се усещат удобно. Наличието на „ жива ” музика ще бъде голям плюс към Вашата активност. Само че е най-добре да не забравяте, че въпреки и подготовката за започване на сантиментални връзки да Ви увлече доста, за всеки случай не хранете огромни надежди…
Близнаци
Днес ще Ви стане тъжно. В живота Ви завършва един доста прекрасен и доста значим интервал. Важното е, тъгата Ви да не сублимира под формата на гняв към останалите ( като цяло) и към Вашия обичан човек (в частност). Те за нищо не са отговорни.А и се постават паралелно с Вас…
Рак
Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.
Лъв
Вие сте доста общителни и също толкоз обаятелни, по тази причина денят дава обещание да бъде много великодушен на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте удобния миг за себе си и за хора, с които бихте желали да възобновите околните връзки. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с много уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на лимита. Препоръчителна е спокойна отмора, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.
Дева
Денят ще Ви зарадва с промени в персоналните връзки. Чувствате се по-уверено и ще забравите за доста подозрения и паники. В предишното ще „ отидат ” и обидите, каращи Ви напълно до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и другарските връзки, и изобщо позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни дарове и преференциални покупки. Дори и да похарчите огромна сума за покупки, приятните страсти ще оправдаят всички разноски. В основаната атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.
Везни
Такива качества като aскетизъм, сдържаност и дисциплина, през това денонощие ще са Ви нужни, а дори и наложителни. Само че дружно с тях не забравяйте и за другите начини за постигане на задачите. Вашите връзки с близкото обграждане през този ден не би могло да бъдат наречени еднопосочни. Може да влезете в спор с значими за Вас хора по принципиални аргументи, и в това време да изпитате наслаждение от общуването с тях, когато Вашите и техните усети очевидно се допълват. Възможно е да реорганизирате бита си и да върнете в приложимост старите нормални движимости.
Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне през днешния ден, ще се окаже доста потребна и радикално ще преобърне визиите Ви за това, какви би трябвало да бъдат идеалните любовни връзки. Постарайте се оптимално да сте в сходство с прочетеното, без да унищожавате нито личния си живот, нито живота на Вашия обичан човек.
Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.
Козирог
Събитията през този ден ще Ви зарадват: чакат Ви приятни съвпадения, забавни благоприятни условия и примамливи вероятности. Звездите са подготвени да Ви поддържат във всяко начинание, а и по-традиционни помощници няма да липсват. Може да вършиме огромни покупки, както и да влагате парите си в личен или фамилен бизнес. Успешно ще бъдат пътуванията, само че единствено в случай че са планувани авансово. Спонтанните пътешествия ще се окажат по-скоро уморително, в сравнение с развлекателно. Вечерта е желателна дребна разходка, която ще Ви помогне да избегнете безсъницата.
Водолей
Предстои Ви кондензиран със събития ден, като те ще са забавни, само че много уморителни. Помнете, че надалеч не всички задания, зараждащи през днешния ден пред Вас, се нуждаят от неотложно решение. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре умерено да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат доста забавни хрумвания. Денят не е неприятен за другарство с членовете на фамилията: може да обсъдите комплицирани въпроси, и дори да им намерите решение, заобикаляйки освен това открит спор. Вероятни са приятни изненади и дарове, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.
Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни – има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР