Днес може би над 100 000 автомобила ще напуснат столицата,

...
Днес може би над 100 000 автомобила ще напуснат столицата,
Коментари Харесай

Над 100 000 автомобила ще напуснат днес столицата

Днес може би над 100 000 автомобила ще изоставен столицата, сподели за „ Фокус “ началникът на отдел „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) комисар Тенчо Тенев по отношение на трафика в първия почивен ден от поредицата за коледните празници.

„ На този стадий няма съществени нарушавания, само че трафикът към този момент стартира леко да се усилва. Най-натоварено е на разклона за Панчарево. Явно жителите на София са решили да пътуват за Боровец през почивните дни. Там се контролира ръчно с наши екипи. В момента светофарът е изключен. Леко стартира да се натоварва и автомагистрала „ Тракия “, само че към момента сътрудниците от Центъра за градска подвижност контролират автоматизирано “, разяснява комисар Тенев и посочи, че има полицейски чиновници, които при вероятно леко запушване могат да влязат в кръстовището и да стартират да контролират.

„ Очакваме да е по-натоварено в съпоставяне със нощес. Най-вероятно в идващите един-два часа ще се усили придвижването. От опита, който имаме, знаем, че постоянно в предпочивния ден хората желаят да си починат и на сутринта сред 10.00 часа и 12.00 часа потеглят да пътуват. Очакваме сред 12.30 и 14.00-14.30 часа трафикът да е по-засилен на изходите на София. Доста коли и през вчерашния ден напуснаха София “, сподели още комисар Тенчо Тенев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР