Днес мнозина се питат, след като Олаф Шолц наложи „санкция“

...
Днес мнозина се питат, след като Олаф Шолц наложи „санкция“
Коментари Харесай

Борисов плати с държавни пари, личните и на Пеевски далавери с парите на Южен поток

Днес мнозина се питат, откакто Олаф Шолц наложи „санкция“ /колкото и условно да е това понятие/ като спря ратифакацията на плана Северен поток – 2, може ли същото да се случи и на нашия Турски-Балкански поток.

Може, само че глобените ще бъдем ние. Защото до момента в който господин Шолц не е похарчил и цент за Северен поток – 2, някогашният пръв партиен и държавен началник другаря Борисов, влага наши пари в плана /тези 3 милиарда/ лв., поради едни изчезнали преди този момент близо 500 милиона евро /от тези 800 милиона за които Путин говореше/.

Та Борисов заплати с държавни пари, персоналните и на Пеевски далавери с парите на Южен поток. И в този момент в случай че Европейски Съюз наложи наказания, то ще бъде против ползите на този който е вложил пари, т.е. българската страна.

Няма по какъв начин Кирил Петков да спре подаването на газ през Турски поток – първо, без решение, обвързващо на Съюза, и без отплата, защото Газпром ще си търси неустойките. А ние няма да си получим парите за преноса.

Да поздравим и майстора на тази скица, баш майстора Владимир Малинов, началник на Булгартрансгаз, владетел на Пътната карта, персонален поддръжник на Борисов. Поливалентен и с новата власт.
Да живей Реформата минала в Промяна и вървяща към Подмяна.

Илиян Василев
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР