Днес много хора развяват руски знамена пред Народното събрание, а

...
Днес много хора развяват руски знамена пред Народното събрание, а
Коментари Харесай

Иво Инджев: Неутралитетът на България е равно на васалитет

" Днес доста хора развяват съветски флагове пред Народното събрание, а в това време приказват за неутралитет, разяснява още той пред БНР.

Според него " виновността " на Запада и Съединени американски щати е в това, че са повярвали на Путин:

" За това, че през 1994 година американският президент и английският министър председател си сложиха подписите за това, че като си съобщи нуклеарния капацитет на Русия, Украйна ще цъфне и ще върже, а Москва пое задължението с подписа си под този Меморандум от Будапеща, че ще бди над националната сигурност на Украйна, а виждаме какво се случи. Ето в това могат да бъдат упреквани. Да, западната доверчивост, че от Русия може да се пръкне народна власт, е косвена виновност ".

По думите на Инджев Москва показва нещата извънредно превратно:

" НАТО желал да се уголемява. Никой не желае да влиза в борба с Русия на никое място по света. Никой не е толкоз вманиачен, че да желае да води война с Русия, на която доста и се желае да води война непрестанно, беше споделил някогашният външен министър Соломон Паси и аз съм склонен с него.... Това, което направи Путин, замразявайки спорове в Донецк и Луганск, с отнемането на Крим от Украйна, той на процедура направи невероятно това присъединение на Украйна към НАТО по разпоредбите ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР