Днес много холивудски звезди избират да осиновят дете и да

...
Днес много холивудски звезди избират да осиновят дете и да
Коментари Харесай

Пет известни личности, които са били осиновени

Днес доста холивудски звезди избират да осиновят дете и да му дадат дом. Но има и доста известни персони, които са били осиновени по разнообразни аргументи. Вижте някои от тях:

Стив Джобс

Стив Джобс е роден в Сан Франциско на 24 февруари 1955 година. Неговата биологична майка е ученичка, която била принудена да изостави бебето под натиска на родителите си.

Когато разбрали, че е бременна от сириеца Абдулфатах Джон Джандали те заплашили да я оставят без завещание.

Приемният татко на Стив - Пол Джобс, вдъхва у детето любовта към електрониката. Неговите осиновители заплащат и за образованието му, тъй като желаят най-хубавото за своя наследник. По адрес на своите осиновители Стив Джобс споделя: „ Те бяха моите родители на 1000%. “

Мерилин Монро

Мерилин е родена като Норма Джийн Мортенсън на 1 юни 1926 година. Майка ѝ Гладис Бейкър е била душевен нестабилна и по тази причина до 7-мата си година бъдещата звезда е живяла в разнообразни приемни домове.

Когато по-късно майка ѝ решила да си я вземе вкъщи, получила нервна рецесия и била приета в болница, а грижите за момиченцето поела най-хубавата другарка на Гладис – Грейс Маккий. Това обаче траяло единствено няколко години и Мерилин се озовала в сиропиталището на Лос Анджелис.

До 16-тата си година Норма сменила няколко приемни домове и едно сиропиталище. След това я омъжили небрежно за съседа на майка й, с цел да я избавят от други приемни домове.



Джак Никълсън


Джак Никълсън е роден в Ню Джърси на 22 април 1937 година Майка му е 18-годишната неомъжена дама Джун Никълсън. Тъй като нямала брачен партньор, нейните родители вземат решение да отгледат дребния Джак като свое дете. Когато е на 37-годишна възраст, Джак схваща, че „ сестра му “ в действителност е негова майка, освен това от страниците на списание, което прави особено следствие за фамилията на артиста.
 Джак Никълсън Guliver/Getty Images
Джон Ленън

Майката на Ленън била отдадена повече на персоналната си независимост и предпочитание за завършения, в сравнение с майчинството. Скоро след раждането на Джон родителите му се развеждат. Майка му си намира нов мъж и момчето е предадено на грижите на вуйна си Мими.
 Джон Ленън Guliver/Getty Images
Коко Шанел

Коко Шанел е родена през 1883 година в Сомюр, Франция. Тя има 4 братя и сестри. Родителите ѝ не можели да се грижат за децата си, по тази причина те прекарват по-голямата част от времето си при разнообразни родственици.

Когато Коко е на 12 години нейният биологичен татко напуща фамилията. Тя била изпратена в сиропиталище, по-късно в католически манастир и най-после в интернат.

По думите на Коко детството ѝ е било прикрита благословия, тъй като този метод на живот я е предиздвикал да избере бъдещата си специалност – в никакъв случай не ѝ е харесвало да носи униформа. Тя мечтаела да облече всички дами в света с красиви облекла.
 Коко Шанел Guliver/Getty Images
Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР