Днес Мира Добрева навършва 51 години. Преди време обяви, че

...
Днес Мира Добрева навършва 51 години. Преди време обяви, че
Коментари Харесай

Легендата на БНТ Мира Добрева: Този път си тръгвам завинаги…

Днес Мира Добрева навършва 51 години. Преди време разгласи, че повече няма да е водеща на предаването „ Отблизо “. По този мотив показва, че решението да слезе от екран е било напълно нейно. Категорична е, че няма да го промени и добавя, че за нея работата на екран в никакъв случай не е била самоцел.

 

Отбелязва, че си е тръгнала, тъй като в един миг почнала да се усеща отвън зоната си на комфорт в личното й създание – „ Отблизо “ и добавя, че постоянно е вярвала, че би трябвало да се надскача. Отбелязва, че решението кой да бъде водещ на предаването й, е напълно нейно. След като решила, че би трябвало да се отдръпна, отстъпва мястото си на Боряна Граматикова. За момента не е наясно дали би се съгласила още веднъж да е водеща на предаване, само че сякаш на този стадий отговорът й е „ по-скоро не “. За момента не може да отговори и изрично на въпроса дали би приела примамливо предложение от друга медия.

 

Определя работата си в малкия екран като земетресение и акцентира, че откакто към този момент няма да е на екран ще си откри нов адреналин и нови провокации.

Макар неведнъж да е била огорчавана от сътрудници е уверена, че огорченията са били провокирани от поредност от условия, част от които е била и самата тя.

 

Към момента написа сюжет за втори документален филм за уроците от столетниците, както и за рубриката на Българска национална телевизия „ В кадър “, в която се включва все по-активно.

Днес, 12 август – рожденият й ден е първият ден от общо 4 или 5, в които се намира на безлюдно място, с цел да си отдъхне от цялата блъсканица. Придружават я майка й, Жоро и двете й деца.

 

На 18 август се навършват 16 години от брака й с Жоро Торнев, само че е безапелационна, че няма да означават годишнина, защото двамата от много време не живеят под един покрив и би било лицемерно. Допълва, че в случай че въпреки всичко се случи да са дружно на тази дата, ще пият по едно вино за това, че са живи и здрави, и не престават да се почитат.

 

Не се усеща подготвена да излезе на среща с различен мъж. Убедена е обаче, че би го сторила, в случай че попадне на човек, който може да покаже пред света. Липсва й да излиза на мира с някого, без това да бъде изтълкувано неправилно.

Инфо: Уикенд

Тагове: Мира Добрева журналист БНТ „ Отблизо “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР