Днес министрите Бойко Рашков и Виолета Комитова, директорът на НАП

...
Днес министрите Бойко Рашков и Виолета Комитова, директорът на НАП
Коментари Харесай

Полицията и НАП ще дадат яснота за акцията в „Автомагистрали”

Днес министрите Бойко Рашков и Виолета Комитова, шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов и заместник-директорът на ГДНП старши комисар Атанас Илков ще дадат детайлности за акцията в „ Автомагистрали ” ЕАД. В четвъртък Главна дирекция „ Национална полиция ” стартира инспекция за строителството на автомагистрала „ Хемус ”. Иззети бяха документи, следва да бъдат разпитани очевидци. В екипите са включени и специалисти от Национална агенция за приходите, написа БГНЕС.

Проверява се дали държавни средства са били разходвани погрешно. От Министерство на вътрешните работи обясниха, че се изземват документи и че предстоят разпити на някогашни и сегашни чиновници на сдружението. Десислава Христова - шеф на " Автомагистрали-ЕАД ", уточни:
 Министерство на вътрешните работи ревизира с дрон градежа на лотове 4 и 5 на автомагистрала „ Хемус “ Министерство на вътрешните работи ревизира с дрон градежа на лотове 4 и 5 на автомагистрала „ Хемус “
Групово дело " Национална полиция " (ГДНП) прави инспекции по отношение на градежа на автомагистрала " Хемус ". Те стартират от през днешния ден със снимане с дрон на лот...

" Продължава следствието, единствено че на място, защото им трябват спомагателни документи и снемане на пояснения от избрани лица от сдружението - за " Хемус ", за ин хауса " Хемус " и двата контракта, сектори от 1 до 6, надлежно 7, 8 и 9 ". Преди ден от Вътрешното министерство снимаха с дронове градежа на автомагистрала " Хемус ". По време на акцията шефът на Националната полиция комисар Станимир Станев изясни, че задачата е да се наблюдава в елементи цялостното придвижване на отпуснатите, преведени и усвоени досега средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР