Днес министърът на икономиката и индустрията Стоянов обяви, че служебното

...
Днес министърът на икономиката и индустрията Стоянов обяви, че служебното
Коментари Харесай

Нинова обвини служебното правителство, че е антисоциално и лъже

„ Днес министърът на стопанската система и промишлеността Стоянов разгласи, че служебното държавно управление на президента Радев стопира отстъпката от 25 ст. на литър гориво “, написа във Facebook профила си водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя упрекна служебното държавно управление в неистина, тъй като преди месец пред медиите са декларирали, че поддръжката към хората ще продължи.

„ Обявяват планове, че някой ден, не се знае по кое време, ще оказват помощ с създаване на нови ВЕИ-та, които ще поевтинят силата. Това е цинизъм “, добавя Нинова.

Според нея се лишава и дребната обществена поддръжка, която са обезпечили от държавното управление „ Петков “ поради скъпото гориво, като ще бъде сменена с такава, която е обещавана с години.

„ Толкова антисоциално държавно управление не сме имали от дълго време. Сега разбрахте ли за какво не внесоха бюджет за 2023 година? Защото щяхме да спрем тези решения. Но още не е късно. Призовавам другите парламентарни партии за разсъдък и обществена сензитивност “, написа още Нинова и приканва за обединяване, с цел да се даде отпор и да се одобряват решения за поддръжка на хората през зимата.

„ Има опция за такива без да изправяме страната пред финансови опасности ", приканва Нинова.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР