Днес министър-председателят се скри от вашите въпроси и се подигра

...
Днес министър-председателят се скри от вашите въпроси и се подигра
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Властта се храни от страха, всява хаос и паника

Днес министър-председателят се скри от вашите въпроси и се подигра с вашите паники. Внесохме питанията ви, уви държавното управление през дните, в които тече рецесията, сътвори безпорядък, внушава ви боязън, разделя ви и ви оставя на произвола на ориста.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг, откакто свиканото за през днешния ден изключително съвещание на Народното събрание, на което трябваше да бъде изслушан премиера Бойко Борисов се провали заради отхвърли на ГЕРБ да се записва в зала, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Управляващите основават безпорядък с непрекъснатата промяна на позициите си, означи Нинова, давайки за образец заповедта за наложителното носене на защитни маски.

Правителството и персонално Борисов всяват боязън и основават стрес в най-тягосните дни, когато сме затворени по домовете си. Борисов приказва за детски площадки превърнати в морги, за пъкъл, изброи Нинова. Използват страха ви от гибелта, с цел да скрият безсилието си за неразбираемото бъдеще – за безработицата. Настройват София против провинция, един щаб против различен щаб. Правителството се храни от страна и раздялата, безапелационна е Нинова.

Докато вие сте сковани от боязън по домовете си, страната абдикира от отговорностите си. 90% от ограниченията, които държавното управление предлага са заеми, съобщи още Корнелия Нинова.

Тя заяви, че незабавно са внесли второ искане за привикване на изключително съвещание на Народното събрание. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР