Днес, Михаел Лошелер, главен изпълнителен директор (CEO) на Opel Automobile

...
Днес, Михаел Лошелер, главен изпълнителен директор (CEO) на Opel Automobile
Коментари Харесай

Планът PACE! електрифицира всички автомобили на Opel

Днес, Михаел Лошелер, основен изпълнителен шеф (CEO) на Opel Automobile GmbH разгласи стратегическия проект PACE! за възобновяване на финансовите основи и усилване на устойчивата конкурентност и напредък. Всички начинания на проекта PACE! ще допринесат за постигането на позитивен действен свободен паричен поток, както и повтарящ се действен марж от 2% на първия стадий до 2020 и 6% до 2026 за автомобилното отделение.

Имайки цялостен достъп до технологиите на Groupe PSA, Opel/Vauxhall ще стане водач по ниски излъчвания на CO2 в Европа. Към 2024 година, всички европейски леки коли ще бъдат електрифицирани, като ще оферират напълно електрическо задвижване или plug-in хибридна версия наред с ефикасните мотори с вътрешно горене. До 2020 г, Opel/Vauxhall ще има четири електрифицирани модела на пазара, в това число Grandland X PHEV и идващото потомство Corsa с напълно електрическа версия.

Компанията ще усили своята конкурентоспособност до 2020, да вземем за пример посредством понижаване на разноските с €700 на автомобил.

Подобряването на конкурентоспособността на индустриалните фабрики ще докара до нови алокации на коли, които ще обезпечат по-добра степен на асимилиране през идващото десетилетие. Двете платформи CMP и EMP2 на Groupe PSA ще бъдат ситуирани във всички фабрики на Opel/Vauxhall. Като начало един SUV модел основан на EMP2 ще се създава през 2019 година в завода в Айзенах, а основаният на EMP2 модел в D-сегмента ще се създава в Рюселсхайм. Алокацията на задвижващите елементи в индустриалните обекти на Opel/Vauxhall ще бъде съпроводена от прекосяване от мотори и трансмисии на GM към такива на Groupe PSA.

Общата численост на платформите, които Opel/Vauxhall употребява за своите леки коли ще бъде понижена от 9 сега на 2 до 2024 година Нещо повече, семействата мотори ще бъдат усъвършенствани от 10 понастоящем на 4.

От 2024 г нататък всички модели леки коли на Opel/Vauxhall ще бъдат основани на взаимни архитектури на Groupe PSA. Следващият модел, който ще бъде създаден през 2018 година, е Combo, а идващото потомство на бестселъра Corsa – през 2019 година Този темп ще бъде удължен с по една огромна премиера всяка година. Opel/Vauxhall ще стартира 9 нови модела до 2020 година, в това число всеки вид каросерия.

Допълнително Opel ще навлезе в над 20 нови експортни пазара до 2022 година Освен това Opel ще изследва световните средносрочните благоприятни условия за печеливш експорт.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Новото Volvo XC40 предпремиерно в България

Много въглерод и 460 „ коня” за BMW M3 CS

Hesla е първата в света атомна Tesla Model S
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР