Днес McLAREN разпространи информация за екстремната пистова версия GTR на и

...
Днес McLAREN разпространи информация за
екстремната пистова версия GTR на и
Коментари Харесай

McLAREN SENNA GTR: 75 бройки Х 1.1 млн лири

Днес McLAREN популяризира информация за екстремната пистова версия GTR на и без това впечатляващия си модел . Автомобилът ще бъде произведен в лимитирана серия от единствено 75 екземпляра, всеки един от които с базова цена от 1.1 млн британски лири и всеки един от които към този момент продаден.

От McLAREN разясняват, че SENNA GTR е най-екстремното и с устременост към състезателна писта предложение в семейството Ultimate Series, като споделят че като параметри скорост и динамика отстъпва само и единствено на болидите от Формула 1.

Без рестриктивните мерки, които постановат пътните закони или спортните хомологации, McLAREN SENNA GTR се отличава с намалено тегло, върхова аеродинамика и впечатляваща максимална мощ. Двигателят на автомобила, който тежи единствено 1188 кг, е четирилитров, V-образен, осемцилиндров и е в положение да генерира максимална мощност от 825 конски сили и максимален въртящ миг от 800 Нм.

McLAREN SENNA GTR, която е налична единствено в изпълнение с ляв волан, идва с избор между три режима на работа- Мокро, Писта и Състезание, интегрирана система за оптимално бързо тръгване от място Launch Control, седемстепенна роботизирана предавателна кутия, активна аеродинамика и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР