Днес Мая Манолова откри предизборната кампания на партията Изправи се

...
Днес Мая Манолова откри предизборната кампания на партията Изправи се
Коментари Харесай

Мая Манолова във Враца: „Изправи се България“ стои зад обикновения човек /снимки/

Днес Мая Манолова откри предизборната акция на партията „ Изправи се България “ във Враца, видя кореспондент на организация BulNews. Десетки симпатизанти на политическата групировка се събраха на шатрата пред кафене „ Тракийска принцеса “, с цел да се срещнат с претендентите за народни представители.
„ Регионът е подценяван, неглижиран, забравян и употребен от всяко последващо ръководство. Ситуацията сега е още по-тежка и тревожна от нормалното, тъй като се насложиха голям брой рецесии. Неадекватното ръководство, вместо да поддържа елементарните хора, трансферира цялата тежест на тези рецесии върху семействата. България е единствената страна в Ервопа, която не поддържа своите жители за колосалния растеж на битовите сметки, инфлацията и обезценените приходи “, сподели водачът на партията Мая Манолова. 

Тя е безапелационна, че „ Изправи се България “ както постоянно ще стои зад елементарния човек и има избавителен проект, с който го преведе през тежките есен и зима, които се задават. Сред ограниченията са нарастване на минималната работна заплата и преизчисляване на пенсиите. Обсъжда се таван на цените на главните хранителни артикули, както и на горивата. В ход е акцията „ Не плащай “, като протест против самозабравилите се управленци. Мая Манолова даде обещание поддръжка на поддръжка за хората с увреждания и на самотните майки, като думите ѝ бяха посрещнати с овации от представители на организацията „ Системата ни убива “, които участваха на срещата. 

„ Ние имаме общи дела и това ни е събрало през днешния ден тук “, сподели лидерът на листата за област Враца Мариела Стоянова, която е медицински експерт. „ Ние сме за хората, за работещите небогати, за децата и за хората с увреждания. Ние стоим напълно зад вас и по тази причина ще съм признателна в случай че ни подкрепите на 2 октомври “. 
След нея всички останали 11 претенденти в листата се показаха накратко. Всички те са безапелационни, че основната им цел ще бъде отбраната на най-уязвимите хора и приканиха жителите да гласоподават с номер 17 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР