Днес Мартин Рейнолдс, близък съюзник на Джонсън от времето му

...
Днес Мартин Рейнолдс, близък съюзник на Джонсън от времето му
Коментари Харесай

Натрупват се въпроси към Борис Джонсън и Риши Сунак по разследването за COVID - и е вероятно да се влоши

Днес Мартин Рейнолдс, непосредствен съдружник на Джонсън от времето му във външното министерство, който отиде да работи като неговият основен персонален секретар призна, че някогашният министър председател е „ духнал горещо и студено “ по време на блокирането.

Той настоя, че това се дължи на значимото естество на решенията. Съобщенията от Саймън Кейс, най-високопоставеният държавен чиновник в държавното управление, са по-малко благотворителни.

Последно в политиката: Правителствени известия в WhatsApp, разкрити по време на следствие на Коронавирус

В един неотдавна пуснат WhatsApp от края на 2020 година, той споделя за господин Джонсън: „ Аз съм на края на силите си. Той трансформира стратегическата посока всеки ден.

„ В понеделник всички се страхувахме от завръщането на вируса съгласно Европа... през днешния ден бяхме в режим „ дано го раздра “, тъй като Обединеното кралство е тъпо. Той не може да управлява и ние не можем да го подкрепим да управлява с този метод. “

Запитване по отношение на Коронавирус: Ръководителят на държавната работа сподели, че Борис Джонсън „ не може да управлява “ и направи „ невероятно “ ръководството

В друго известие той назова държавното управление „ ужасна, трагична смешка “.

Лий Кейн, някогашният шеф на връзките на Джонсън, алармира за единодушието си с емотикон на тролейбус - техният прякор за министър-председателя, като се има поради склонността му, съгласно тях, да се върти от едната страна на другата.

Изображение: Лий Кейн употребява емотикон на тролейбус по отношение на прякора си за господин Джонсън < p> Сър Патрик Валънс, някогашният основен теоретичен консултант, разказва министър-председателя в дневниците си като „ слаб и колеблив “ и непрекъснато „ превъртащ се “.

По-късно се чухме с Имран Шафи, който работи в Номер 10 поучава министър-председателя по отношение на публичните услуги.

Той разкри ръчно надраскана записка от полемика сред господин Джонсън и господин Сунак през март 2020 година, която гласеше: „ Ние убиваме пациента, с цел да се оправим с тумора... Защо унищожаваме стопанската система за хора, които по този начин или другояче скоро ще умрат? "

Попитан кой е изразил тези възгледи, той сподели, че счита, че това е господин Джонсън.

Това ще подхожда на твърди, че е приказвал със сътрудници да оставят „ телата да се натрупат високо “, вместо да разрешат второ блокиране.

Доминик Къмингс, в миналото най-близкият съдружник на господин Джонсън, само че в този момент негов върл зложелател, сподели на депутатите, че е чувал първото министър председателят го споделя.

Г-н Джонсън и други високопоставени политици ще бъдат извикани от следствието до края на тази година.

Изображение: Доминик Къмингс с някогашния си съдружник Борис Джонсън

Въпреки правосъдно решение, че той би трябвало да съобщи известията на WhatsApp от остарелия си телефон, употребен преди април 2021 година, този развой към момента не е приключен.

Говорител на господин Джонсън сподели: „ Борис Джонсън сътрудничи напълно на следствието “.

Утре господин Къмингс, който към този момент приказва в детайли по този въпрос, ще бъде пред следствието - без подозрение, с цел да нанесе още вреди на остарелия си зложелател.

А въпросите са също се натрупва за господин Сунак, който се разгласи, до момента в който се кандидатира за водач на Консервативната партия предходната година, че е песимистичен към блокирането.

Щракнете, с цел да се абонирате за Politics в Jack and Sam's, където и да получавате вашите подкасти

p>

В сряда Хелън Макнамара, чиновник на кабинета, който назова Сунак „ доктор Смърт “, ще даде показания.

И през днешния ден беше разкрито, че схемата за хранене с понижени цени, която той защитаваше като канцлерът беше наименуван „ Яжте на открито, с цел да помогнете на вируса “ от основния доктор Крис Уити.

За сегашния и някогашния министър-председател може да има още доста нежелани изненади.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР