Днес максималните температури ще са съществено по-ниски от обичайните за

...
Днес максималните температури ще са съществено по-ниски от обичайните за
Коментари Харесай

Днес остава студено, утре се затопля

Днес оптималните температури ще са значително по-ниски от нормалните за интервала - сред 18° и 23°, в София – към 18°. Преди обяд ще има повече слънчеви часове. Около и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали временен дъжд, тук-там съпроводен с гръмотевици. Ще духа до сдържан северозападен вятър.



По Черноморието преди обяд ще е най-вече слънчево. Около обяд ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, по южното Черноморие съпроводени с гръмотевици.



Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.



В планините облачността ще е забележителна, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, над към 2000 метра дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан север-северозападен вятър.



Максималната температура на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 4°.

В околните дни повече слънчеви часове ще има заран, а следобяд се чакат превалявания и гръмотевици, по-значителни и интензивни в четвъртък и петък. Температурите последователно ще се покачват и тук-там още веднъж ще доближат до 28°-29°.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР